MENUKAART RESTAURANT

 

In restaurant Het oude Politiebureau kunt u zelf uw menu samenstellen. Eindeloos variëren met verrassende gerechten van de kaart hiernaast. U kiest de gerechten zelf. Wekelijks wisselen deze lekkernijen. Onze kok laat zich inspireren door de seizoenen en de beschikbaarheid van dagverse (streek)producten.

 

Liever à la carte eten? Kijk dan verderop in onze menukaart.

 


Keuzemenu van dit seizoen

 

Gamba | avocado, tomaat, Chinese bieslook en gepocheerd kwartelei

Kwartel | rode biet, groene appel, peterselie crème en crumble van noten

Gazpacho | truffel, geitenkaas en sriracha

Paprikasoep | olijf, salie en zure room

 

Vis van de Dag | blini, courgette, romanesco, radijs en beurre blanc van bladselderij

Ierse entrecote | opperdoezer Ronde, gele biet, knolselderij en bosui

Risotto | limoen en verse groene kruiden

 

Brie de Meaux | abrikoos, amandel en witte port

Koffie | mango en witte chocolade

Perzik | vanille panna cotta, yuzu en tuille

 

3-gangen | zevenendertig 
4-gangen | drieenveertig vijftig
Businesslunch | vijfentwintig 
binnen een uur een dagelijks wisselend lunchmenu & koffie naar keuze


Voorgerechten

A la Carte

 

Fine Claires | 3,75 (prijs per stuk)
citroen en sauce mignonette

 

Zalm | 14,50
gemarineerd met inktviskrokant, pittige mayonaise, mandarijn, venkel en spitskool kimchi

 

Krabmayonaise | 15,00
groene curry, zoetzure komkommer, aardappelkroepoek en een gepocheerd ei

 

Carpaccio | 13,50
runderlende met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en rucola

 

Kalkoen | 14,50
terrine van kalkoenbout, knolselderij, wortelgel, oerwortel, mosterd en spekpoeder

 

Quinoa | 11,75 
burrata met tomatenbouillon, komijn, harissa en dukkah 

 


Hoofdgerechten

A la Carte

 

Heilbot | 22,75
Halve portie | 13,75
visbouillon, bospeen, zwarte knoflook en zeekraal 

 

Gamba | 22,75
Halve portie | 13,75

buikspek, noedels, curry, paksoi, bospeen, sesam en koriander olie

 

Anjou duif | 25,50
Halve portie | 15,50

peterseliewortel, witlof, perzik chutney en jus met Madeira

 

Ossenhaas | 29,50
Halve portie | 17,75

spinazie, cantharel, gerookte koolrabi en biet

 

Gado Gado | 17,50
Halve portie | 11,75

haricot verts, witte kool, pinda, ei en kroepoek

 

Desserts

A la Carte


Citroen cheesecake | 9,50
yoghurt, kwark en amandel

 

Peer | 9,50 
grapefruit, sereh en witte chocolade

 

Proeverij van 3 desserts | 7,50

 

Proef Remeker | 9,50
‘Pril, Rijp & Olde’ met mosterd, paprikajam en notenbrood

 

Kaas assortiment | 12,50
met vijf soorten kaas, vijgencompote, paprikajam en notenbrood

 

Koffie compleet | 6,50
onbeperkt koffie of thee met huisgemaakte friandises 

 


reserveren    download restaurantmenu